Jouw mandje

Verzendbeleid

DISCRETIE

Bij Goedkopekutspullen voelen we heel goed aan dat je niet kunt wachten tot de bezorger voor de deur staat met jouw spannende pakketje. En ook al lijken wij zelf de ero-shaming voorbij te zijn, we begrijpen ook dat niet iedereen daar meteen klaar voor is en dat discretie m.b.t. tot de verzending voor hen nog van groot belang kan zijn. Daar doen we dan ook alles aan. We leggen graag uit hoe:

  • Op de buitenzijde van al onze pakketten is de naam van de webshop (Goedkopekutspullen.nl) niet zichtbaar, noch wordt duidelijk dat het om erotische artikelen gaat. Verwacht een gewone doos van recycled karton met een witte sticker met daarop als verzender de naam ‘Postorder’.
  • We laten tevens bezorg- en pakketdiensten weten dat jouw bestelling alleen mag worden afgegeven op het door jou opgegeven (huis)adres. Ben je op het bezorgmoment niet thuis, dan probeert de bezorger het op een ander moment. Na 2x niemand thuis te treffen kan je het pakket zelf ophalen bij een afhaalpunt in de buurt. Hiertoe vind je een briefje in jouw brievenbus.

  • Ook op jouw bankafschrift zal onze webshopnaam niet te vinden zijn, enkel onze bedrijfsnaam ‘Gadgetaria’.

VERZENDKOSTEN

Voor verzending binnen Nederland en België geldt: 

  • gratis verzendkosten bij een bestelling vanaf € 45,-.
  • € 3,90 verzendkosten bij bestellingen onder € 45,-. 

Voor alle overige landen zijn verzendkosten afhankelijk van het pakketgewicht.

Bij het afrekenen zullen deze verzendkosten zichtbaar zijn.

In sommige gevallen (bijv. tijdens speciale aanbiedingen en/of promotionele events) kunnen de verzendkosten afwijken. Dit zal altijd bij de actie vermeld worden.

 

LEVERTIJD

We beloven niet dat je dezelfde avond al plezier hebt van je goedkope kutspul, maar heel lang hoef je niet te wachten.

In principe mag je bij ons rekenen op een levertijd van 1-2 dagen (NL). Voor verzending naar België komt er meestal 1 dagje bij.

 

TRACK & TRACE

Voor elke bestelling geldt dat je direct van ons een track & trace code ontvangt, zodra wij jouw bestelling hebben afgegeven aan de vervoerder.