Jouw mandje

Ruilen & Retourneren

Ook goedkope kutspullen kan je ruilen en/of retourneren zonder opgaaf van reden, mits je aan de voorwaarden voldoet: 

  • Voor alle seksspeeltjes, drogisterij-artikelen (w.o. condooms en glijmiddelen) en ondergoed geldt een wettelijke hygiënevoorschrift: een verpakking waarvan de originele seal beschadigd of geopend is, mag niet geruild of geretourneerd worden, tenzij er een defect aangetoond kan worden en als reden wordt opgegeven (zie ook artikel 10 van de Algemene Voorwaarden).
  • Artikel(en) dienen in ongebruikte staat te verkeren.
  • Artikel(en) dienen compleet en onbeschadigd te zijn.
  • Je hebt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je order de wens om te retourneren bij ons gemeld via een reply op je orderbevestiging.
  • Je hebt ons retourformulier volledig ingevuld en mee teruggestuurd. Je vindt het formulier hier.

Voldoe je aan deze voorwaarden, dan zullen wij na controle het volledige aankoopbedrag terugstorten via dezelfde betaalmethode waarmee jij hebt betaald.

 

Kosten van retournering

Als je de gehele bestelling retourneert, vervallen de door jouw oorspronkelijk betaalde verzendkosten. Dat is niet het geval als je slechts een deel van je bestelling terugstuurt.  

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om het retourformulier mee te sturen (mits je aan bovenstaande voorwaarden voldoet).

Op de pakbon van je bestelling staat ons retouradres.

Zodra wij door jou op de hoogte zijn gebracht van de gewenste retourzending, zullen wij binnen 14 dagen tot terugbetaling overgaan.

 

Annulering voor verzending

Het kan een keer voorkomen dat je je vlak na een bestelling toch bedenkt, of een foutieve bestelling hebt geplaatst. Voor iedere bestelling geldt: zonder opgave van redenen mag deze worden geannuleerd, mits deze nog niet is verzonden.

Als je bestelling al wel is verzonden en je van ons een verzendbevestiging hebt gehad, dan kan je overgaan tot bovenstaande standaard retouren procedure.