Jouw mandje

Over ons

Tja, wat zullen we zeggen.

We zijn een klein clubje vrienden en vriendinnen die het best raar vinden dat bezit en gebruik van sex toys nog zo'n dingetje is. 

Niet dat je van ons meteen je erotische escapades moet gaan live-streamen, maar het shoppen van volwassen speelgoed zou toch niet iets moeten zijn om je voor te schamen (sinds het merendeel van Nederland zich koper mag noemen). 

Dus besloten we een webshop te beginnen die het net even anders benadert. Niet zo voorspelbaar serieus en quasi-spannend - wat de schaamte in stand houdt - maar vooral schaamteloos recht door zee en met een flinke scheut relativering. Iets waar wij in elk geval in de huidige kut-tijden (excusez-nous) steeds meer behoefte aan hebben. Door de boel te relativeren willen we het tij een beetje keren.

Dat begint bij onze naam. Die kan je behoorlijk asjemenou en een tikkie ordinair vinden, maar het is vooral geinig bedoeld. Door iets meer op de (glim)lach te gaan zitten hopen we de taboesfeer wat te ontluchten. En in de kern blijven we natuurlijk gewoon een betrouwbare webshop die hetzelfde spul voor minder verkoopt.

Overigens verwachten we niet dat iedereen zich bulderend op de blote dijen kletst, en zo moet het ook. Ieder z'n ding.

Dit is die van ons.

Veel plezier met shoppen!