Jouw mandje

KOM OOK UIT DE NACHTKAST!

...en verdien een Goedkope Kutbon t.w.v. 20,-! 

 

Wat is dit nu weer?

Dit gaat om een onschuldig statement dat we graag samen met zoveel mogelijk mensen willen maken via onze socials. Met dit statement hopen we de acceptatie van bezit en gebruik van erotisch speelgoed een beetje te verhogen.

Want als we de verkoopcijfers moeten geloven - en dat doen wij - dan is het gebruik van sex toys de normaalste zaak van de wereld, en niet het soort illegale liefhebberij, zoals velen er nu nog tegenaan kijken.

Nu hoef je van ons niet meteen op straat in je blotebillenbroek met je namaakpiemel te gaan zwaaien, maar gewoon voor het bezit en gebruik uitkomen zou al heel wat zijn. 


Maar natuurlijk, ik doe mee!

Deel je ook onze mening hierover, en wil je ons helpen het kracht bij te zetten?

Stuur jouw foto naar:
info@goedkopekutspullen.nl

Mail ons jouw naam + een mooie, trotse, stoere close up foto van jezelf (zonder andere personen) die we kunnen posten op de manier zoals je in het voorbeeld hiernaast kunt zien.

Als dank voor je steun ontvang je een Goedkope Kutbon t.w.v. 20,-*.  

 

 

Ieder z'n ding

We veroordelen andere meningen trouwens helemaal niet hoor. Wij vinden het gewoon jammer dat de schaamte overheerst, maar het is natuurlijk helemaal prima als jij niets met ons statement hebt, of zelfs niet met dat hele sex toys gedoe (in dat laatste geval rijst wel de vraag wat je hier doet...?).

 

* ACTIEVOORWAARDEN

  • Voordat je ons gaat mailen en steunen, is het goed om te weten dat je met jouw inzending ons toestemming geeft om jouw foto te verwerken in, en te plaatsen als, social post op Instagram, facebook en twitter, maar uitsluitend in de context van dit statement en in de opmaak zoals in bovenstaande "[NAAM] GEBRUIKT OOK"-voorbeelden. 
  • Iedere inzender waarvan de inzending wordt geplaatst op onze socials ontvangt per mail een Goedkope Kutbon in de vorm van een digitale kortingscode t.w.v.  20,-, exclusief te verzilveren op Goedkopekutspullen.nl   (na verstrekking van de bon kan de geplaatste post niet meer ongedaan worden gemaakt).
  • Inzenders waarvan inzendingen niet worden doorgeplaatst ontvangen voor hun steun een Goedkope Kutbon t.w.v. 5,-   
  • Goedkopekutspullen.nl behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen een aanmelding niet te plaatsen.
  • Goedkopekutspullen.nl behoudt zich tevens het recht voor om ingezonden fotomateriaal te controleren op falsificatie, waarbij Goedkopekutspullen.nl in het geheel niet, en de inzender onverminderd in het geheel wel, verantwoordelijk is voor het ingezonden fotomateriaal en de eventuele plaatsing ervan, als dit op enig moment geen eigendom van de inzender blijkt te zijn.
  • Indien falsificatie wordt vermoed of vastgesteld zal Goedkopekutspullen.nl geen Goedkope Kutbon toekennen en/of zal de kortingscodes van de reeds uitgegeven Goedkope Kutbon alsnog blokkeren.