Jouw mandje

Disclaimer

Veiligheid en privacy 

Shoppen op Goedkopekutspullen doe je veilig en discreet. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit door ons openbaar worden gemaakt en/of worden verstrekt aan derden, anders dan wat noodzakelijk is om jouw transactie en verzending te kunnen voltooien. Je kunt bij ons afrekenen via de veilige betaalmethodes van iDeal, creditcard en Klarna.

 

Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Goedkopekutspullen.nl is trots lid van Stichting Webshop Keurmerk die garant staat voor een betrouwbare en veilige webshopomgeving.

Via Webshop Keurmerk kan er ook een beroep gedaan worden op een onafhankelijke geschillencommissie mocht dat onverhoopt nodig blijken. 

Lees hier meer over Stichting Webshop Keurmerk, waar inmiddels 6500 webwinkels zich hebben aangesloten.

 

Algemene voorwaarden

Wij hanteren de zorgvuldig opgestelde algemene voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk.

Bekijk de voorwaarden hier.

 

Cookiesbeleid

In ons privacybeleid lees je alles over de cookies die wij voor jou bakken.

Bekijk het hier.

 

Veilige betaalomgeving

Online betalen doe je bij ons in een veilige omgeving. Met de betaalmogelijkheden van iDeal, creditcard en Klarna is het voor iedereen mogelijk snel en veilig betaalgegevens te versturen via een versleutelde verbinding.

 

Bescherming persoonsgegevens

De door jou ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor de afhandeling van je bestelling.

Zie ons privacybeleid voor meer informatie hierover.

 

Prijsbeleid

Onze naam doet vermoeden dat we ook betaalbaar zijn. En daar zetten we ons ook stevig voor in, door continue de markt in de gaten te houden middels price tracking. Zo proberen we ervoor te zorgen dat onze reguliere prijzen waar mogelijk voordeliger zijn dan de reguliere prijzen van andere aanbieders. Het kan echter zo zijn dat dit niet het geval is, wanneer andere aanbieders tijdelijk stunten met prijsacties op (een) artikel(en). Tegelijk proberen wij met ónze tijdelijke prijsacties wel altijd weer voordeliger te zijn dan de prijsacties van anderen.